Contact Contact

Reacties en tips

Als betrokken televisiereparateur vindt LuckyTV uw mening erg belangrijk. Ook als u geen mening heeft, waarderen wij uw inbreng. U kunt ons uw vragen en opmerkingen sturen middels het contactformulier onderaan deze pagina. Of u mailt rechtstreeks naar: repliek@luckytv.nl
Wanneer u Lucky attent wilt maken op iets dat u op televisie heeft gezien, stuur dan een tip naar tip@luckytv.nl.

Beeldgebruik

Wanneer u een fragment van LuckyTV wilt aanvragen, of als u vragen heeft over het gebruik van beelden in een uitzending van LuckyTV, kunt u contact op nemen met de VARA.

Pers en aanvragen

Interviewaanvragen en andere mediaverzoeken kunt u doen middels: aanvragen@luckytv.nl. Houdt u daarbij rekening met enige wachttijd.
Als u voor een publicatie op zoek bent naar persfoto’s, logo’s en overig beeldmateriaal, kunt u die downloaden van de propagandapagina. Let erop dat niet al het fotomateriaal rechtenvrij is. Daarover kunt u maar het beste contact opnemen met de fotograaf, zoals bij de afbeelding vermeld.

Opdrachten

Als u zélf een bijdrage wilt van LuckyTV, dan kan dat, afhankelijk van onze agenda. Lucky werkt geregeld in opdracht van of samen met opdrachtgevers, waaronder reclamebureau’s, televisieproducenten, merken en artiesten. Ook voor bedrijven en instellingen voert LuckyTV bijwijlen televisiereparaties uit. Eventueel verzorgt Lucky zelfs een televisieavond voor u op maat. Wat wilt u nog meer? Mailt u gerust voor meer informatie: lucky@luckytv.nl

Contactformulier

Voor vragen en opmerkingen n.a.v. een uitzending van LuckyTV.

Omdat LuckyTV erg veel reacties krijgt, kunnen wij niet op elk bericht persoonlijk reageren. Omdat wij ook geen autoreply aanwenden, kan het zelfs zijn dat u helemáál geen antwoord krijgt. Dat spijt ons bij voorbaat. Het betekent echter niet dat uw bericht ongelezen blijft; uw reparateur is regelmatig en oprecht geroerd door uw uitbundige lofuitingen, steunbetuigingen, correcties, klachtbrieven, bedreigingen en zelfgemaakte klei-animaties. Ook bij geen antwoord dus: welgemeend bedankt voor uw bericht!