Contact Contact

Reacties en tips

U kunt ons uw vragen en opmerkingen sturen door rechtstreeks te mailen naar: management@luckytv.nl Wij wijzen er wel op dat het ons niet altijd lukt elke mail persoonlijk te beantwoorden.

Beeldgebruik

Wanneer u een fragment van LuckyTV wilt aanvragen dat u gezien heeft bij DWDD, Jinek of Beau, of als u vragen heeft over het gebruik van beelden in een uitzending van LuckyTV bij DWDD, Jinek of Beau, kunt u contact op nemen met BNN/VARA (DWDD) of RTL (Jinek/Beau).

Voor overige beeldaanvragen kunt u mailen naar: management@luckytv.nl

Pers en aanvragen

Interviewaanvragen en andere mediaverzoeken kunt u doen middels: aanvragen@luckytv.nl of management@luckytv.nl

Als u voor een publicatie op zoek bent naar persfoto’s, logo’s en overig beeldmateriaal, kunt u die downloaden van de propagandapagina. Let erop dat niet al het fotomateriaal rechtenvrij is. Daarover kunt u maar het beste contact opnemen met de fotograaf, zoals bij de afbeelding vermeld.

Boekingen

Voor informatie over live optredens van Sander van de Pavert en theaterboekingen kunt u mailen naar: management@luckytv.nl

Samenwerkingen

Lucky werkt geregeld samen met of in opdracht van opdrachtgevers, waaronder reclamebureaus, televisieproducenten, merken en artiesten. Ook voor bedrijven en instellingen produceert LuckyTV geregeld in opdracht. Eventueel verzorgt Lucky zelfs een televisieavond voor u op maat. Wat wilt u nog meer? Mailt u gerust voor meer informatie: management@luckytv.nl

Omdat LuckyTV erg veel reacties krijgt, kunnen wij niet op elk bericht persoonlijk reageren. Omdat wij ook geen autoreply aanwenden, kan het zelfs zijn dat u helemáál geen antwoord krijgt. Dat spijt ons bij voorbaat. Het betekent echter niet dat uw bericht ongelezen blijft; uw reparateur is regelmatig en oprecht geroerd door uw uitbundige lofuitingen, steunbetuigingen, correcties, klachtbrieven, bedreigingen en zelfgemaakte klei-animaties. Ook bij geen antwoord dus: welgemeend bedankt voor uw bericht!